Monday, July 13, 2015

Golden Rose Nail Polish Collection UPDATE!- Color Expert Nail PolishesHey girls,
One of my most loved Golden rose nail polish line, is this Color expert that has amazing colors and extremely great pigmentation. This nail polishes dry very fast and are also very shiny, so the nails look a little bit like they have gel. The product came in a glass bottle of 10.2 ml, and has a big brush for easy applying. I have them in colors 19, 46, 15, 08, 50, 30, 44, 23, 47 and 22. They cost 1 euro for piece. I think that this company made a amazing products whit this line of nail polishes. They are worth of the money. I’m using this ones constantly and I’m going to buy more colors of their gorgeous line.

Здраво девојки,
Ова е една од моите омилени линии на лакови за нокти на оваа компанија, ако не и најомилената. Оваа линија е напросто извонредна, со извонредни бои и екстремно висока пигментација. Производот нанесен на ноктот се суши многу брзо, и нанесен во 2 слоја изгледа како да имате гел лак на своите нокти. Самиот производ доаѓа во продажа во стаклено шишенце со 10.2 мл производ, и сито така има голема четка за нанесување која го олеснува лакирањето и дава можност за побрзо прецизно нанесување на производот на ноктите. Јас ги имам боите 19, 46, 15, 08, 50, 30, 44, 23, 47 и 22. Цената на еден производ е 55 денари. Со оваа линија, мислам дека компанијата направи извонреден производ кој вреди за секој динар кој ќе го дадете за него. Оваа линија на лакови јас ја користам постојано и планирам во скоро време да набавам уѓте бои од неа.No comments:

Post a Comment