Wednesday, July 15, 2015

Golden Rose Nail Polish Collection UPDATE!-Fashion Color Nail PolishesHey girls,
Today I’m presenting you the last line of nail polishes that I have , and that is the Fashion color or most known like the mini line because of the little size of the product .This is a very good option for the girls that like to try a lot of colors , and to use all nail polish. This line is ok, not so good not very bad, whit some medium pigmentation and last for 2-3 days. The price for a product of this line is 0.5 euro. I haven’t use this ones for a long time because there are so many products that I have to try. And that is the last post of the presentation of my Golden rose nail polishes. I hope you like it. Let me know down in the comments what you think of this company and their nail products.

Драво девојки,
Денес Ви ја презентирам последната линија на лакови за нокти на компанијата Golden rose, а тоа е Fashion color и попозната како мини линијата на лакови за нокти, наречена така поради нејзината големина од само 5 мл по производ. Оваа линија на лакови за нокти е добра опција за девојките кои сакаат да испробаат голем број на различни бои, а притоа и да го искористат целиот производ. Оваа линија е ок, не е многу лоша, не е многу добра. Линијата се одликува со некоја средна пигментација  и траење од 2 до 3 дена по нанесивање на ноктите. Цената на овој производ е 30 денари по парче. Јас ги немам користено доста долго бидејќи на пазарот постојат огромен број на подобри производи кои можат да се испробаат. И тоа е тоа. Ова беѓе последниот пост со кој јас ви ја претставив мојата Golden rose колекција на лакови за нокти.Се надевам дека ви се допадна. Како ви се допаѓаат оваа компанија и нејзините производи за нокти вам? 


No comments:

Post a Comment