Tuesday, July 21, 2015

Balea Spray-On Body Lotion
Hey girls,
So , in the start of this summer, Balea put a innovation product in the DM stores. It’s a body lotion in a spray like a deodorant. Very interesting  idea because it is very practical and easy for apply the product, also very good for traveling because you can put it in the traveling bag and it won’t spill all over your things. I like very much this product also for the formula of the lotion, because when you apply it on the skin, you have a sensation that you wash your body whit water, and it give such a silkiness  and softness to the skin  like no other lotion that I have use till now.The only thing that I don’t like is the fragrance because is very strong and very aloe, and I don’t like aloe at all. Very good product for a very good price of just 2,6 euro.Здраво девојки,
На почетокот на ова лето , Балеа доведе иновација производ во продавниците на ДМ. Станува збор за лосион за тело во спрај како дезодоранс. Могу интересна идеа бидејќи е доста практичен и лесен начин за нанесување на производот.Исто така овај призивод е доста добар во овој летен период кога патуваме на различни дестинации, па со оваа амбалажа производот е заштитен од кршење и истурање по целиот багаж. Мене ми се допадна многу и поради неговата формула , односно формулата на лосионот, бидејќи е толку лесена што по неговото нанесување на кожата имамте чуство дека штотуку сте го измиле телото со вода. Самиот производ дава неверојатна свиленкавост и мекост на кожата, каква што досега ненам добиено со ниту еден друг лосион за тело кој сум го користела до сега. Единствената работа која не ме воодушеви кај овој производ е неговиот мирис кој е доста јак и изразито мириса на алое вера, кое пак јас не го сакам. Севкупно можам да кажам дека ова  е извонреден производ по одлична цена од само 159 денари.


No comments:

Post a Comment