Thursday, July 23, 2015

Perfect Manicure Tutorial..Hey girls,
In the previous post I present  you a tutorial about contouring and highlighting , and today I want to present you a tutorial about perfectly applying nail polish at home.

Здраво девојки,
Во предходниот пост ви покажав еден туторијал за посветлување и потемнување на вашето лице. Денес сакам да ви претставам уште еден туториал кој се однесува на перфектно нанесување на лак на нокти во домашни услови. 

*Сликата е преземена од интернет
*The picture is taken from the internet

 

No comments:

Post a Comment