Thursday, July 9, 2015

Golden Rose Nail Polish Collection UPDATE!- Nail Art Nail PolishesHey girls,
In their collection of nail polishes, the Golden rose company has a nail art line that is for making a nail designs . This nail polishes has a thin brush for precisely lines on the nail. I have 2 colors of this line, 147 that is purple black blue white combination, and 110 royal blue glitter. I like this nail polishes because you can make your manicure interesting for a couple of seconds. But I’m not wow by this products because they have a very bad brush and you can’t apply the product good.Also the are drying for very slow and I don’t like that at all. The good thing about them is that they have very interesting colors. The price of one is somewhere from 1.3 to 2 euro, depends of the store where you buy it.

Здраво девојки,
Во својата колекција на лакови за нокти, компанијата Golden rose има линија наречена  Nail art, со која може да се изработуваат различни дизајни на ноктите. Специфично за оваа линија е тоа што лаковите имаат екстремно танка четка за нанесување на лакот. Јас ги имам боите 147 која е микс на виолетова, црна, плава и бела, и 110 која е кралско плав глитер. Овие лакови ми се допаѓаат поради тоа што со нив може да се направи интересен маникирот за неколку секунди. Но, сепак не сум воодушевена како од останатите линии на лакови на оваа компанија, затоа што пред се имаат доста лоша четка која ниту е прецизна ниту може да се нанесе правилно самиот производ, а истовремено е предолга и многу брзо се расипува и ја губи својата форма. Исто така овој лак се суши предолго, нешто што ми смета многу.Добра работа тука е тоа што оваа линија доаѓа во извонредни бои кои се доста интересни. Еден производ чини од 80денари па се до 120 денари зависно од тоа каде е купен.Кај нас во Р.Македонија најефтин е на штандовите на Golden rose.

No comments:

Post a Comment