Monday, July 6, 2015

A little bit different blog post !?!Hey girls,
So this is a little bit different post, because I want to make a little changes on blog and write a little bit more about the thing that are interesting for you. You can leave your answer in the comments down below, for the next question: 

What do you like to read more in my blog posts:
-Review (my experience from using a product)
-Presentation (where you can find the product, price, characteristics )
-Make up tutorials
-Nail manicure designs
-Q&A
-TAG posts
-HAUL posts ?


Здраво девојки,
Ова е маку поразличен пост , бидејќи сакам да направам мали промени на мојот блог и да пишувам повеќе за работи кои за вас се поинтересни. Вашите одговори може да ги оставите долу во коментарите , а прашањето гласи:

За што би сакале почесто да читате на мојот блог :
-Рецензии(мои искуста од користење на одреден производ)
-Презентации(каде може да се најде производот, цена ,карактеристики)
-Туторијали за шминкање
-Идеа за маникир на нокти
-Прашања и одговори
-Таг постови
-Новитети ?
  
Ви благодарам однапред ...
 

No comments:

Post a Comment