Wednesday, July 1, 2015

Golden Rose Nail Polish Collection UPDATE!-Graffiti Nail PolishesHey girls,
The Graffiti line is one of the Golden rose nail polish collection , that makes nail art. Applied on a nail that has already nail polish, this nail polish cracks in to peaces making amazing mosaic of 2 colors of nail polish on the nail. I have the color 05- violet. For me is a interesting way to do a different manicure but not for wearing it on a daily bases. It cost 2 euro.


Здраво девојки,
 Графити линија на лакови за нокти , е уште една линија во колекцијата на компанијата Golden rose, со чија што помош може да се направи поинаков маникир. Овој лак, нанесен на нокт кој веќе на себе има лак кој е добро исушен, по неколку секунди започнува да распукува и создава интересен и поинаков мозаик на ноктот составен од две бои. Од оваа линија ја с го имам лакот во боја 05 која е виолетова. За мене, оваа линија на лакови е интересна алтернатива со која можат да се направат различни маникири но, не такви кои би можеле да се носат при извршување на секојдневните работни обврски. Еден производ чини 120 денари.

No comments:

Post a Comment