Wednesday, July 29, 2015

AVON Ultra Color Lip Tint Pen!Hey  girls,
Today I want to present you a new product from the cosmetic company Avon, that is some kind of innovation in the make up word, and that is a lip stick in pen packaging. Gosh company was the first that out this kind of product in the stores I think. 
The product come in a black high shine pen like a regular pen for writing. I think this is amazing product for your lips because first of all it has very good applicator and you can make perfect lines on your lips. The second think than I like is that when you apply it on the lips, you have a cold sensation of cold water , and after few second after the product is set , it stays on your lips all day and doesn’t move any where whether you eat or drink. I’m wow by this lipstick. I have it in a color raspberry, and I got it in presale, but from today you can find it in the newest Avon catalog.The price for this product is 4,5 euro in promotion . 

Здраво девојки,
Денес сакам да ви го претставам  најновиот производ од компанијата Авон, кој всушност е иновација во светот  на шминката, а тоа е кармин во облик на фломастер. Компнаијата Гош , колку што знам, е првата компанија која лансираше ваков производ во сваојата продажна линија на пазарот.
 Самиот производ  доаѓа во црно гламурозно пакување со висок сјај но, со изглед идентичен на обичен фломастер за пишување. Ја с сум воодушевена од овој производ  бидејќи ма одличен апликатор со кој може да се направат прецизни линии на усните и да се исцртаат совршено. Исто така ми се допадна тоа што кога го нанесувате производот на усните, имате чуство дека на нив нанесувате ладна вода, а после некулоју секунди одкако самиот производ ке се сетува на усните, останува цел ден на нив небитно притоа дали јадете или пиете. Едноставно јас сум воодушевена од овај производ. Јаас го имам во бојата малина, но јас го зедов во предпродажба , а од денес може да го купите во најновиот каталог на Авон. Цената на производот е 259 денари на промоција.


No comments:

Post a Comment