Friday, July 10, 2015

Golden Rose Nail Polish Collection UPDATE!- Fantastic Nail PolishesHey girls,
The Fantastic nail polish line from the Golden rose nail polish collection, is a line full of fantastic colors some matt some whit glitters.  The product came in a glass bottle of 12 ml, for a price of 0,6 euro, it has a good brush for applying the product and dries very fast. The only  weak thing for this product is the pigmentation that is not so good. To get a nice pigmented color in the nail you have to apply 2 or 3 cotes of nail polish , but after they dry the nails look amazing of fantastic like as it says in the name of the line. I think this is a great line, not so good as the rich color line, but is worth of the price.

Здраво девојки,
Фантастик линијата на лакови за нокти на компанијата Golden rose, е линија полна со фантастични бои од кои некои се мат а некои преполни со ситни светулки во себе. Самиот производ доаѓа во стаклено шишенце во кое се содржи 12 мл производ, по цена од 40 денари. Оваа линија е има добра средно голема четка со која производот може да се нанесе на самата ноктна плоча, кој пак така нанесен се суши доста брзо. Единствената слабост на оваа линија е пигментацијата која не е толку добра како кај Rich линијата на истата компанија. За да се добие добро пигментирана боја на ноктот мора да се нанесе лаот во најмалку 2 до 3 слоја но, по неговото сушење ноктите изгледаат неверојатно, или како што и самото име на линијата кажува фантастично. За мене ова е добра линија на лакови за нокти, не така добра како Rich линијата но, секако вредна за парите.No comments:

Post a Comment