Monday, August 31, 2015

AURA Take Care of Me FoundationHey girls,
 A new foundation in the stores , the Aura Take Care of Me is a foundation whit high coverage , great for heavy makeup or every day  winter makeup. The product comes in a glass bottle of 30 ml. The foundation has SPF 15 that is great, and a vitamin C that makes your skin fresh and healthy. I got it in color 802 Natural, that is a little bit darker for my skin. I use it just 2 times, and my first impression is good, but I like to test it a little bit longer before I make a review about it. 


Здраво девојки,
Нов течен пудер кој веќе пристигна во дрогериите, е  Aura Take Care of Me течен пудер кој има висока прекривна моќ, одличен за тешка вечерна шминка или дневна шминка за зимските денови. Самиот производ доаѓа во стаклено шишенце од 30 мл. Овој пудер содржи СПФ 15 што е одлично, и витамин Ц со чија што помош кожата станува свежа и здрава. Јас ја имам во боја 802 Natural но, мислам дека е малку потемна од мојата кожа. Овој пудер го имам искористено само 2 пати и мојот прв впечаток е добар но , би сакала да го испробам подолго време како би можела да напишам рецензија и да имам комплетно мислење за овој производ.

No comments:

Post a Comment