Wednesday, August 12, 2015

AURA Power LashesHey girls,
The more I use my new Aura products that I got from the Aura Grup Skopje, the more I like them. Today I want to present you the Aura Power Lashes in No. 02 Cat Mystic  and No.05 Velvet eye. They came in a transparent plastic package so you can see the lashes.  They are made from human hair .
I haven’t try many types of  lashes , but I really like this one because you can apply them easy, and take them off easy. The Cat Mystic makes your eye look sexy and mysterious, perfect for night out and glamorous looks. The Velvet eye It complements your lashes giving them the appropriate density for delicate and romantic look to your eyes.
For me this is a perfect combo of price and quality for perfect eye look. 
Здраво девојки,
Колку повеќе ги испробувам производите кои неодамна ми пристигнаа од компанијата Аура Груп Скопје, се повеќе ми се допаѓаат. Денес сакам да Ви ги претставам Аура трепките за очи во број 02 и број 05. Трепките доаѓаат спакувани во пластична прозирна паковка така што можат да се видат одблиску, а изработени се од природни влакна што е огромен плус.
Иако јас немам користено голем број на трепки за очи, од овие 2 паковки сум презадоволна бидејќи на многу едноставен и лесен начин можат да се нанесат и одстранат од окото. Исто така нанесени на самото око, му даваат побогат и мистичен изглед со што се надополнува самата шминка и се создава една перфектна компбинација на совршен изглед. Трепките во број 02 прават да вашите очи изгледаат повазодливо и мистериозно што е прикладно за вечерна шминка и вечерни излегувања, а додека трепките со број 05 ги надополнуваат трепките  давајќи им ја соодветната густина за нежен и романтичен изглед на вашите очи.
Се на се, за мене ова е совршена комбинација на цена и квалитет за совршено истакнати очи.

No comments:

Post a Comment