Saturday, August 29, 2015

AURS Nail Beauty & Professional Nail PolishesHi girls,
I just want to show you my Aura Nail Beauty and Professional favorite nail polishes. I’m not going to write you a lot about them , because in the internet you can find a big number of posts about this products.
I have the Nail beauty nail polishes in colors 209, 610 and 502; and the Professional nail polishes in colors 51, 56 and 34. The only thing that I can say about them is that they are amazing.
Здраво девојки,
Денес еден краток пост, со кој сакам да ви и покажам моите нијанси на Аура Nail Beauty и Professional лаковите за нокти  кои се апсолутно извонредни, долготрајни и сјајни. Бидејќи ова се едни од омилените производи на компанијата Аура , на интернетот можат да се најдат безброј рецензии за нив, така да јас се одлучив само да ви ги покажам како мои фаворити но, не и да ви пишувам рецензија за нив.
Јас ги имам Nail Beauty  линијата во броевите 209, 610 и 502 и  Professional линијата во броеви 51, 56 и 34. Се надевам дека ви се допаѓаат.

No comments:

Post a Comment