Monday, August 31, 2015

AURA Shine Express No. 762Hey girls,
I was looking for some new red lipstick ,just to refresh my lipstick collection,  and I got this Aura Shine Express in color 762 Let Him Know. It is a little bit lighter red color and it’s  a color that I’m not going to wear every day, but a great color for night out. I also like the black shiny packaging of this lipstick because is so glamorous. Overall, interesting shiny lipstick that nurture the lips.  

Здраво девојки,
Последниве денови бев во потрага по нова црвена нијанса на кармин како би ја освежила мојата колекција на кармини, и се одлучив за Aura Shine Express in color 762 Let Him Know. Нијансата е нешто посветла црвена боја од онаа која постојано ја користам, и е нијанса која е одлична за вечерно излегување но, не и за секојдневно носење. Исто така ме воодушеви цното сјајно пакување кое изгледа гламурозно. Севкупно, интересен сјаен кармин кој истовремено им дава извонредна нега на усните.No comments:

Post a Comment