Tuesday, August 4, 2015

AURA Color Off Nail Polish Remover!Hey girls,
Another awesome product that I discover the last month, actually 2 products, are the Aura nail polish remover whit and without acetone. I use a lot of different nail polish removers and I change them monthly because I have a problem whit dry nails that are cracking. Few week ago, I discover the Aura Color off Nail polish removers whit almond oil and castor oil, and all of my problems now are gone. 
The product came in 2 options, with and without acetone. 
The white bottle is the acetone free oily nail polish remover, and the pink bottle is also whit almond and castor oil ,but he also has a acetone in it.
Both products have a wonderful fragrance, they give great care to the nails and nail beds, and quickly and effectively remove  nail polish from the nails. 
Over all great products and my favorite in the moment. 

Здраво девојки,
Уште еден извонреден производ кој го открив изминатиов месец, односно 2 производи, а тоа се одстранувачите на лакови за нокти на компанијата Аура, со и без ацетон. 
Последниве неколку месеци често менував различни одстранувачи на лакови за нокти, бидејчи имав проблем со суви нокти кои често ми се кршеа.
 Пред неколку недели  ги открив отстранувачите на лакови за нокти на Аура кои во себе содржат бадемово и рицинусово масло, и одкако почнав да ги користам проблемите со моите нокти исчезнаа. 
Самиот производ доааѓа во две варијанти, со и без ацетон. Притоа белото шишенце е уљен одстранувач на лак за нокти кој не содржи ацетон , а розовото шишенце исто така содржи бадемово и рицинусово масло но исто така содржи и ацетон.
И двата производи имаат извонреден мирис , доста пријатен , одлично ги негуваат ноктите и заноктиците истовремено, и брзо и ефикасно го одстрануваат лаков за нокти од ноктната плоча.
 Севкупно можам да кажам дека ова се одлични производи  и мои омилени во моментов.


No comments:

Post a Comment