Friday, August 21, 2015

AURA Xpress Smokey Eye Pencils !!!Hi everyone ,
One of the fundamental things when it comes to make up , is the eye line and perfect eye pencil to do that line. I have try many different eye pencils and until now my favorite one was the Impala black eye pencil, but few week ago I try the Aura Xpress eye pencils in black (no. 601) and brown(no. 602) colors, and I was amazed by the effect this pencils make on the eye. They are perfectly soft and creamy , and set on the eye they stay all day long.Totally worth of the money. 

Здраво на сите,
Една од основните работи кога станува збор за шминка, е исцртувањето на линиите на окото и перфектен молив за исцртување. Секое мое шминкање, па и најминимално, се завршува со исцртување на моите очи со молив ,па затоа досега имам испробано голем број на различни моливчиња од најразлични брендови. Така, мој фаворит беше црниот молив за очи на Импала, но  пред неколку недели ги открив Xpress моливите за очи на компанијата Аура и целосно се заљубив во нив.Тие се доволно кремасти со што лесно ќе ги нанесете на вашите очи но, истовремено по нивното сетување на окото се долготрајни и ќе останат тука цел ден без оглед на тоа дали ќе бидете активни или не. Јас ги имам во две бои и тоа црна 601 и кафеава 602. И двете се мои фаворити и составен дел од мојата секојдневна рутина за шминкање. Тотално вредни на секој денар кој ќе го потрошите на нив.


No comments:

Post a Comment