Thursday, August 6, 2015

AURA Sunkiss Bronzer!!!Hey girls,
A must have product for the summer is the bronzer compact powder, for healthy tanned skin. For this summer I decided to use Aura Sunkiss bronzer compact powder in color 905 Sunset Brown. It’s a bronzer that you can use for your face and also for your body . The product is very light so you can blend it very easy , but set on your skin will stay there until you take it off whit some wipes or micelar water. Also I like that in the front it has a sun of glitters that you can apply above the bronzer if you like to make more glamorous look for a night out.
The product came in a plastic packaging of 18g ,which is quite a lot for this type of product.  Over all ,great product and a big BRAVO for AURA…

Здраво девојки,
Козметички производ кој е задолжителен секое лето  , е бронзер со кој ќе постигнете здрав и исончан тен на вашата кожа. Ова лето јас се одлучив за Аура Sunkiss бронзер во боја 905 Sunset Brown. Ова е производ кој може да го користите за вашето лице и тело истовремено. Самиот производ е со доста добра текстура, кога го несувате е лесен и многу добро се изедначува, но одкако ќе се сетира на местото на кое сте го нанесле, останува тука се додека не го избришете со влажни марамчиња за вадење шминка или мицеларна вода. Исто така , кај овој производ, ми се доапга тоа што на дел од него има сонце направено од светки кои може да ги нанесете над бронзерот со што ќе добиете погламурозна шминка за специјални пригоди и вечерни излегувања.
Самиот производ  доаѓа во пластично пакување од 18 гр. Што за ваков тип на производ е навистина многу. Се на се , одличен производ и едно големо БРАВО за компанијата АУРА...


No comments:

Post a Comment