Monday, September 7, 2015

MiNi HaUl ...Hi everyone ,
Welcome to my blog, today I want to present you some cosmetic products that I buy random in August. I have some of them in my August favorites, so first I like to show you my new thinks and in the next post I will write about my favorite products this August.
So here is what is new in my collection:


Здраво на сите,
Добродојдовте на мојот блог.Денес сакам да Ви ги претставам моите новитети од месец Август кои всушност се производи купени еен по еден во текот на целиот месец, онака како што имав потреба од нив но, сакав да Ви ги претставам на овој начин бидејќи некои од нив се наоѓаат во моите фаворити за месец Август за кои ќе пишувам во наредниот пост, па едноставно сакав пред тоа да ве информинрам за моите новитети.
Ова се моите новитети:Syoss Volume shampoo that has 300ml of a great shampoo that gives volume and shine to the hair.I also get the Nivea mattifying day cream because this summer my face skin start to be oily. 


Syoss шампон за волумен на косата кој доаѓа во пакување од 300мл., и и дава извонреден сјај и волумен на косата.Исто така ја купив и матирачката дневна крема на Нивеа бидејки ова лето моето лице почна да се масти многу брзо. I also bought 2 new products from Aura, the stippling brush that I was looking for a long time , and the Inches nail polishes that came in 1+1 package. I got them in color 334 and 338, and like a gift a get the Aura mono eye shadow in brown color.I also got the Eveline 8in1 becouse I start to have a lot of problems whit my nails. When it comes to a lip products, a got 2 lipsticks from Moda , the velvet lipstick in color 197 and the high shine lipstick in color 205.And a Rosal lip balm Shine on me.


Исто така купив два новитети од Аура, the stippling четката за шминкање која ја барам веќе подолго време и конечно е во мои раце, и the Inches лакови за нокти кои беа во промотивно пакување 1+1. Јас ги купив во боја 334 и 338. Како подараок за остварената набавка на производите на Аура, од парфимеријата во која ги куоив добив поклон и тоа моно сенка на Аура во темно кафеава боја. Исто така го купив и Евелин 8во1 лакот бидејќи ми се појавија голем број на проблеми со моите нокти. И последните новитети се 3 производи за усни и тоа 2 кармини на компанијата Мода во број 197 кој е мат, и 205 кој е кармин полн со сјај и во себе содржи арганово масло, и балзам за усни Shine on me од компанијата Росал .
 


No comments:

Post a Comment