Wednesday, March 30, 2016

MY SPRING 2016 NAIL POLISH COLLECTION ...


Hey girls,
Spring is here, so we all have to choose our spring products from our collection. I made my choice and here are the nail polish lines that I’m going to use this spring. I choose the Golden rose  whit 3 lines:
-          Color Expert 08,50,47
-          Rich Color 64,103 and 65 
-          Fantastic Color 212,122 and  02
I also choose the Aura cosmetics nail polishes from their line Inches in colors 338, 334 and 55.
And like last line , a choose the Miss Sporty nail polishes in color 6 and 14. 

Здраво девојки,
Пролетта е тука и веќе е време да ги одвоиме од нашата колекција , производите кои ќе ги користиме во овие пролетни денови. Така јас веќе ги одвоив лаковите за нокти вои се во тренд боите за оваа пролет но, и во бои кои јас лично ги обожавам.
Оваа моја пролетна колекција на лакови за нокти, е составена од лакови на Аура од линијата Inches во броеви 338, 334 и 55 како светки кои се неизбежни оваа пролет. Потоа, одбрав лакови на компанијата Golden rose и тоа од 3 нивни линии: Color Expert 08,50,47,  Rich Color 64,103 и 65  , Fantastic Color 212,122 и  02. Исто така за оваа пролет, избрав и два лакови на Miss Sporty во бои 6 и 14. Се надевам дека Ви се допадна мојот избор. Кој е Вашиот избор на бои оваа пролет?

No comments:

Post a Comment