Thursday, March 10, 2016

New site - New colaboration!!!
Hey girls,
I want to present you a new beauty site named My Gala Life. Here is the LINK to the site, where you can read a lot of interesting texts, and also 2 texts written by my every weekend.
Here are the links for my texts there : Text 1    Text 2Здраво девојки,
Денес, сакам да Ви ја претставам мојата нова соработка со уште еден портал за убавина и нега но, и за сите останати женски работи. Тоа е сајтот  My Gala Life кој може да го погледнете на овој ЛИНК. Таму може да најдете многу интересни теми поврзани со негата, убвавината и теми од секојдневието. Секако , секоја сабота и недела таму ќе може да ги прочитате моите текстови во кои ќе се најдат голем број на совети за козметиката и шминката, рецензии за производи итн.
Доколку ова е доволно интересно за Вас, на овие два линкови текст1 и текст2 , може да ги прочитате моите први текстови за овај сајт.  

No comments:

Post a Comment