Wednesday, October 7, 2015

Fall Must Have #1 Nail polishesHey girls,
Fall is here, so we have to put away all those summery cosmetic stuff ,and take another more autumn appropriate . The firs association for fall, for me, are colors like yellow and orange, and in the cosmetic products I always start whit nail polishes , because you can see them first. This fall I’m in love whit violet nail color , but I chose this nail polishes for my fall nail polish collection. I hope you get inspired by this colors:

Здраво девојки,
Есента пристигна  и веќе е време да се тргнат настрана сите козметички производи кои ги користевме ова лето, и да се одберат производи кои ќе одговараат повеќе на овие есенски денови. Мојата прва асоцијација кога станува збор за есен , се жолтата и портокаловата боја, а кога станува збор за козметичките производи ,тоа се лаковите за нокти во есенски нијанси бидејќи тоа е производот кој најпрво се забележува на нас. Оваа есен се заљубив во виолетовата боја и секој мој декоративен производ мора да ја содржи таа боја. Но, покрај неа одбрав и неколку други бои кои оваа есен ќе се најдат во мојта колекција на есенски лакови за нокти. Се надевам дека ќе ви се допаднат и некои од нив ќе бидат токму вашите фаворити оваа есен :  
Golden rose – The rich collection in color 109, 106 and 45
Golden rose – The rich колекцијата во бои 109, 106 и 45 Golden rose matte satin In color Nude 02, golden rose color expert in color 08 and Aura nail beauty in color 502
Golden rose мат лак во боја 02, golden rose color expert во боја 08 и Аура во боја 502

Golden rose Express dry in colors 55 and 29
Golden rose Express dry во бои 55 и 29

And in the end Malena in color 79 and Essence color&go in violet color
И на крај Малена лакот за нокти во боја 79 и Essence во мојата омилена виолетова нијанса.
No comments:

Post a Comment