Tuesday, October 20, 2015

Fall Must Have # 4 - Eye shadowsHey girls,
Welcome to my blog. Today for you, I have the last post from the serial of fall posts that I start to my blog. The essential thing when it comes to make up, are the eyes, so today I’m going to show you my fall eye shadow colors , that I’m using for everyday , night and special occasions make up this fall. Also this are my favorite brands when it comes to eye shadows . 

Здраво девојки,
Добродојдовте на мојот блог. Денес за Вас, го имам последниот пост од серијалот на есенски постови кој го започнав на мојот блог. Основната работа на која ни текнува кога зборуваме за шминка , се очите. Денес ќе Ви го претставам мојот избор на сенки за очи за оваа есен, кои ги користам за дневна ,вечерна и шминка за специјални пригоди.Исто така на следните форографии може да ги видите моите омилени брендови на сенки за очи. 


No comments:

Post a Comment