Wednesday, September 30, 2015

Fall nail polish shadows...Hey girls
Today I have for you a post  in which I want to show you the nail polish shadows that are going to be IN this fall. I used a different photos that I found on the internet . The first one Is my favorite.
Здраво девојки ,
Денес , за Вас имам пост во кој ќе Ви ги прикажам  боите на лакови за нокти кои се во тренд оваа есен. За таа цел ги искористив овие слики кои ги најдов на интернет, а кои прикажуваат производи од есенски колекции на различни компании. На првата слика е прикажана мојата омилена боја за оваа есен.


1 comment:

  1. Kolekcijata na O.P.I. e prekrasna kako i sekogash!:*

    http://christinearabela.blogspot.mk/2015/10/white-is-new-black.html

    ReplyDelete