Monday, September 28, 2015

September New In!!!Hey girls,
Welcome back to my blog. The last week I was on a brief trip and I bought some cosmetic products that I want to share whit you. As I write in some of my previous posts, I don’t like to buy a lot of products because my storage is full of them. So my intentions are to empty all off the products that I have in storage, and then to buy some new. Until then I will buy just the products that I need.
So I got some products that I don’t have and I needed in the moment. This are the products:

Здраво девојки,
Добредојдовте на  мојот блог. Изминатата недела , бев на кратко патување и таму успеав да најдам некои козметички производи кои ми беа потребни во моментот , а не можав да ги најдам во мојот град.
Како што Ви напишав во некои од моите предходни постови, во наредниот прериод се фокусирам на тоа да не купувам производи кои не ми се потребни и кои само ќе се трупаат во мојата колекција, туку да ги потрошам производите кои веќе ги имам и потоа да купувам повеќе производи, а до тогаш во меѓу време имам намера да купувам само производи кои ми се потребни (се разбира во онаа мера што е возможна за нас блогерите бидејќи сме зависни од испробување и користење на новитети) .
На сликата погоре може да ги видите производите кои се новитети кај мене овој месец.

-          2 Golden rose nail polishes from the newest collection from this company, named express dry , in nombers 55 and 29. I like the colors of the collection and the glamorous package.


2 лакови за нокти на компанијата Голден рос од најновата колекција наречена експресно сушење, во боја 55 и 29. Кај оваа колекција многу ми се допадна палетата на бои и нивното гламурозно пакување


Balea deodorant that has very interesting and sweet fragrance
Балеа дезодоранс со многу интересен и сладок мирис
Rimmel Lasting finish concealer that last all day . I got it in color 20 ivory, that is a second color in the line.

Римела коректор за подочњаци кој трае цел ден. Јас ја зедов втората боја од линијата 20 ivory. Сеуште го немам испробано овој производ но на прв поглед изгледа како многу добар корњктор со одлична покривност

And the last product is the Nivea washing gel.I have used the blue washing gel from Nivea that was for normal skin, and I like it a lot. This one is for oily skin, and my my expectations for this product are big.

И последнит производ, НИвеа гел за миење лице. Досега го имам корицтено плавиот гел на Нивеа кој е наменет за нормална кожа, и беше извонреден. Овој пак, е наменет за мрсна кожа. Сепак моите очекувања од овој производ се големи.


No comments:

Post a Comment