Monday, June 22, 2015

Golden Rose Nail Polish Collection UPDATE! - Selective Nail Polishes Hey girls,
So I have been watching a little bit the statistics on my blog and I see that the most popular blog post on my blog is the one for the Golden rose nail polish collection, and I decided to do a update to that collection but in a different way where I’m going to present you line by line all Golden rose nail polishes that I have.
For today I want to show you the Selective nail polish line. I have 5 of them , In colors 32, 11, 59, 03, and 08. The positive about this nail polishes is that you get a great quality nail polish for low price of just  1 euro. The texture is amazing, some kind of jelly look but whit good cover power. Also it last on your nails for couple of days. The only negative thing about this product is that he doesn’t dry so fast. I can say that I’m in love whit this Golden rose products. 

Здраво девојки,
Последниве неколку дена ја разгледував статистиката на мојот блог и забележав дека најцитаниот пост на мојот блог е оној кој се однесува на мојта Golden rose колекција на лакови за нокти. Затоа одлучив во наредниве неколку постови да направам  повторен преглед на таа колекција со цел да ви ги прикажам новитетите во неа. А тоа ќе го направам во неколку поста, прикажувајќи ви ги линија по линија лаковите на оваа компанија кои ги поседувам.
Во овој пост сакам да ви ја прикажам Selective линијата на лакови за нокти на Golden rose. Имам 5 лакови од оваа колекција и тоа во боите со броеви 32, 11, 59, 03 и 08. ПОзитивната страна кај овие лакови е тоа што добивате навистина квалитетни производи за ниска цена од само едно евро по производ. Исто така имаат извонредна текстура кооја наликува на желе и има добра покривна моќ.Лакот останува неколку дена на Ваѓите нокти во одличен изглед. Единствената негативна работа за оваа линија е тоа што лакот нанесен на ноктната плоча,се суши могу споро. На крај можам да кажам дека сум заљубена во производите на Golden rose.

No comments:

Post a Comment