Sunday, June 28, 2015

Golden Rose Nail Polish Collection UPDATE! – Paris Nail Polishes
Hey girls ,
Today I’m presenting you the second collection that I have from the Golden rose company, and that is the Paris collection of nail polishes. This is a little bit older line of nail polishes from this company, bit in last months they made a lot of different and amazing colors for this line. The nail polishes are very pigmented , they dry very fast and last for a week in your nails. Also they have a great brush and you can apply the nail polish quickly and precisely. I have them in colors 19, 214, 245, 257, 64, 01, 08, and another nude that number I don’t now.  The price for one nail polish is 0.8 euro.Здраво девојки,
Денес сакам да ви ја претставам втората линија на лакови од Golden roseкоја ја поседувам, а се вика Париз. Оваа е нешто постара колекција на компанијата но, во последните неколку месеци беа лансирани нови бои на оваа линија кои се извонредни. Овие лакови се со одлична пигментација , се сушат многу брзо и траат до една недела нанесени на ноктите. Исто така тие имаат доста добра четка со која се нанесува лакот многу брзо ,едноставно и прецизно. Ги имам боите во броеви colors 19, 214, 245, 257, 64, 01, 08, и уште една неутрална нијанса чиј број се избриша па не го знам. Цената за еден лак изнесува 50 денари.  

No comments:

Post a Comment