Monday, June 29, 2015

Golden Rose Nail Polish Collection UPDATE! – Gel look top cote!Hey girls ,
Lately Golden rose has put to their stores a new products that are going to help doing manicure home. One of those products is this top cote that will make your nails look like gel nails. It comes in a glass battle whit 10.5ml of the product. This is something amazing, I was completely wow by the effect this product does. After applying it on the nail, the product dries very fast and stays on the nails for a week. The only thing that you have to do is to apply the tope cote 1 or 2 minutes after you apply the nail polish, because if you do it after a hour the gel will crack after a day. I love this product and I apply it every time I do my manicure. It cost 2.5 euros . 
Здраво девојки,
Компанијата Golden rose пред некое време во продавниците лансираше линија на производи со кои ќе се олесни домашниот маникир. Еден од тие производи е и овој надлак со чија што помош маникирот добива изглед на гел нокти ,иако тоа не се. Самиот производ доаѓа во стаклено шишенце во кое има 10.5 мл надлак. Можам да кажам дека бев потполно воодушевена кога прв пат го пробав овој производ и од тогаш го користам постојано, секогаш кога ги лакирам моите нокти. По негово нанесување на ноктот ,надлакот се суши доста брзо и трае една недела на вашите нокти. Единствената работа која мора да ја направите како правилно би се нанесол, е тоа да го нанесете една до две минути одкако ќе го нанесете лакот на вашите нокти. Ако тоа го направите после еден час ,гелот веќе за еден ден ќе испука. Самиот производ може да се купи по цена од 150 денари.  


No comments:

Post a Comment