Sunday, January 17, 2016

New IN#1



Hey girls,
Welcome for the first time for this 2016. For the first post for this year I decided to do the New In post, and I will show you the new products that I buy recently. Here are some products that I needed , some that I want to try , and some that I like to have JHere are the products that I get:
Здраво девојки,
Добредојдовте на мојот блог, за прв пат во оваа 2016 година. Оваа година е период во кој планирам новитети, нови содржини  поразлични од оние кои навикнавте да ги гледате на мојот блог. Водена од таа идеа, размислував што да биде мојот прв пост, и мислам дека најдобро би било доколку Ви ги покажам моите нови производи кои неодамна ги купив.Некои ми беа потребни, некои сакав да ги испробам ,а некои пак едноставно само сакав да ги имам во мојата колекција. 
The Afrodita vanilla cream and Afrodita Raspberry cream shower gel are the products that I needed. The Nivea make up remover, the Nivea make up base, Afrodita hand cream ,the Max factor powder and the Balea face masks, are the products that I want to try, and the Dove deo, chamomile shampoo,the cotton buts, impala powder and the flormar eye shadow palette are the products that I like to have. 
 Did you try some of this products?
Афродита геловите за туширање од ванила и малина се производите кои ми беа потребни и со кои всушност започна поето пазарување. Двофазниот одстранувач на шминка и базата на Нивеа, кремата за раце на Афродита, пудерот на Мах фактор и маските за лице на Балеа , се производите кои сакав да ги пробам, а Дав дезодорансот, шампонот од камилица , стапчињата од памук, Импала пудерот и палетата на сенки на Флормар, се производите кои сакав да ги имам во мојта колекција.
Дали сте користеле некои од овие производи? Кои се Вашите впечатоци?

 

No comments:

Post a Comment