Thursday, December 31, 2015

New Year Make Up LookHey girls,
As I said in my previous post, here is my make up for the New year eve.. Hope u like it. Also in the pictures you can see all the products that I used for this look. Happy holidays <3

Здраво девојки,
Како што напоменав во мојот предходен пост, денес Ви ја претставувам мојта новогодишна шминка, а на сликите подолу може да ги погледнете и производите кои ги користев за да го постигнам овој изглед. Се надевам дека ќе Ви се допадне и ќе биде инспирација за некои од Вас.
Среќни празници <3

No comments:

Post a Comment