Wednesday, December 30, 2015

***New Year Manicure***Hey girls
New Year Eve is near, so I decided to do a mini serial and to show you my choice when it comes to make up and manicure.
For these holidays, I decided for the manicure that I made from the Aura Inches nail polish in color 339 Made to love you, and the Aura Lux Glitter nail polish in color 55. These two nail polishes are interesting like combo, because you can made a very glamorous look whit the glitter, and a very everyday girly look whit the nail polish. Here is some ideas made whit this 2 nail polishes. My manicure for the New Year’s Eve is the last photo.
Здраво девојки,
Новогодишната вечер е на само неколку денови од нас, па како и секоја  девојка ,и јас , веќе го направив мојот избор на маникир и шминка за таа вечер. Кога станува збор за маникир, мојт избор падна на Аура Inches лакот во боја 339, во комбинација со глитер лакот на Аура во број 55. И двата лака имаат облична тексура ,лесно се нанесуваат, брзо се сушат и се одлично пигментирани па со нанесување на само еден слој , ноктите се одлично прекриени. Со тоа го продолжувате и трањето на Вашиот маникир. Комбинирајќи ги овие два лака успеав да направам неколку комбинации за Вас, кои би биле одлични за овие празнични денови. Секако ,мојот избор е последната комбинација. Се надевам дека Ви се допадна овој мој предлог, а во наредниот пост може да ја погледнете шминката која ја избрав за оваа ноќ. 
No comments:

Post a Comment