Monday, May 18, 2015

Malea No.47 / NAILSHi girls,
This spring is all aboute nude. Nude lips, nude nails, so I was looking for a perfect nude nail polish and I think I find it, Malea nude nail polish in no.47. Malea is a German cosmetic company that has a quality products for great prices. This nail polish is great, whit great texture ,it  covers very well whit just one cote of it  and stays in your nails for 4-5 days alone, and 7-10 days whit some top cote on it.

Здраво девојки,
Како што веќе знаете, оваа пролет постои тренд на неутрални бои на кармини,сјаеви за усни и лакови за нокти. Така ,јас бев во потрага по совршена неутрална боја на лак за нокти и мислам дека го најдов, Малеа во број 47. Малеа е Германска козметичка компанија која на пазарот нуди доста квалитетни производи по поволни цени.
Овој лак за нокти е одличен , со добра тексура и голема покривна моќ.Веќе со првиот слој на лак дава одлична прекриеност . Нанесен сам на ноктите може да стои 4-5 дена, а доколку над него нанесете одреден надлак трајноста му се продолжува од 7 до 10 дена. 
No comments:

Post a Comment