Monday, February 1, 2016

Eye Shadow Palette Wish List!!!



Hey girls,

Welcome. Lately, I have a lot of inspiration for eye makeup, and I’m trying different techniques for eye makeup. So I use a lot of products that I have in my collection, but I realize that I have to buy a new eye shadow palettes because the ones that I have are already empty or very old. So I searched in the internet and here is my eye shadow palette wish list:  
Здраво девојки,
Добродојдовте на мојот блог. Во последно време имам голема инспирација за шминкање, особено за изработка на различни техники кога станува збор за шминкање на очите. Секојдневно ја поминувам мојата колекција на сенки за очи и креирам најразлични изгледи. Но, бидејќи мојата колекција на сенки е мала, и веќе стара па повеќе од палетите се скоро и празни, сватив дека мора да ја надополнам и во скоро време да набавам некои нови палети. Затоа, почнав да пребарувам по интернетот и составив една листа на оите посакувани палети. Ова е мојата листа на посакувани палети за сенки :
s1573336-main-Lhero
Извор
W7 In the Nude Eyeshadow Palette
Извор
W7 12 Eye Colour Palette, In the Night
Извор

Revealed 2
Извор
Извор
Sleek Oh So Special palette
Извор
Sleek Oh So Special palette mirror
Извор
 

1 comment:

  1. Sleek palete su prava divota, jedino me au naturel razočarala, ali to me nije spriječilo da naručim nove. Nadam se da ćeš uskoro postati ponosna vlasnica. :)

    ReplyDelete